FAQ

Här hittar du de vanligaste frågorna

Hittar du inte svaret på din fråga här? Skicka ett e-post till info@imsweden.org eller ring Givarservice på 046-329930.

Allmänt

I och med EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), stärks skyddet av dina personuppgifter. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder dina personuppgifter har vi tagit fram en ny integritetspolicy. Läs vår integritetspolicy

Dina pengar går till IMs arbete mot fattigdom och utanförskap världen över, så att människor kan förändra sitt liv med egen kraft. Om du vill veta mer om hur vi använder pengarna, till vem de går och hur vi vet att de kommer fram, läs vidare här.

Som IM-medlem har du en unik möjlighet att påverka IMs arbete och engagera dig för en medmänskligare värld. Ju fler vi är, desto större kraft har vi att påverka utvecklingen i samhället. Som medlem kan du påverka arbetet i din lokalförening och skicka förslag till det nationella årsmötet. Du kan delta i IMs utbildningar utan kostnad, följa med på vår medlemsresa, söka utlandspraktik eller boka med 25% rabatt till IMs kursgård och mötesplats i Vrigstad. Och sist men inte minst får du fyra nummer per år av vår omtyckta tidskrift Medmänsklighet. Allt detta för bara 100 kr per kalenderår.