Bli då medlem i IM och kämpa för en rättvis och medmänsklig värld tillsammans med oss.
Just nu får du som medlem en exklusiv möjlighet att delta på humoreventet ”Tillsammans för en bättre värld” den 9 februari i Lund.

Humorkväll för en bättre värld den 9 februari

Det är med stort nöje vi bjuder in till en fullspäckad afton med mycket humor och intressanta diskussioner. Eventet går att delta i både digitalt och fysiskt. Det finns ett begränsat antal fysiska platser, först till kvarn gäller. Eventet är kostnadsfritt men man måste vara medlem för att delta, är du inte redan medlem kan du enkelt bli det här, det kostar bara 100 kr per år.

Komikerna Hanna Voog och Jessica Persson

Bli Medlem

Poeten Bob Hansson

Program

Eventet Tillsammans för en bättre värld börjar 17.00 med mingel på Hotel Lundia med snacks och alkoholfri dryck. Showen början 17.30. 

Under showen bjuds det på på axplock ur humorshowen Husmoderns ABC.

Komikerna Hanna Voog och Jessica Persson, båda från Lund, dammar av de gamla hederliga ”husmorstipsen” och ger dig en uppdaterad guide. En kavalkad av råden som du alltid behövt, de du aldrig fick och de du fick men inte bad om. Hanna och Jessica blandar stand-up med sång och improvisationer för att framkalla skratt – och de lyckas! Här är några röster från Lunds Humorfestival: 

”Tre dagar på Lund Comedy Festival. Klart bästa var Hanna och Jessica med Husmoderns ABC updated. Den gav verkligen många skratt”, ”Höga glädjenivåer!”, ”Samspelet ping-pongade…”.

Därefter blir det samtal med Bob Hansson med hans stand up show Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt som utgångspunkt.

Om att hitta lusten och motivationen
Om framtidens arbetsplats som börjar med att vara snäll.
Om kärlek, om att göra världen lite bättre.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig.
Om du vill vara med på plats finns 50 platser, först till kvarn gäller.

Anmälan är stängd.