Engagera ditt företag

Med 80 års samlad kunskap och erfarenhet inom bistånd, fair trade och integration är IM en stark samhällsaktör, både nationellt och internationellt. Som vår partner blir ditt företag en viktigt del i vår verksamhet och tillsammans skapar vi samarbeten som ger tydliga resultat. Var med och gör världen till en bättre plats! Här hittar du olika sätt att engagera ditt företag.

Bli företagspartner

Att stötta andra bidrar till att stärka er egen affär. Genom att sponsra IMs arbete med 5 000 - 100 000 kronor/år blir ni en av våra viktiga företagspartners.

Ge en livsviktig gåva

En gåva hjälper oss att kämpa mot fattigdom och utanförskap med särskilt fokus på kvinnor, ungdomar och andra utsatta grupper.

Investera i Humanium Metal by IM

Genom att investera i Humanium Metal bidrar företag till att smälta ner illegala vapen och möjliggör därmed en fredligare värld.

Henrik Peters

Vd för IMs partnerorganisation Paxxo

"IM är oerhört bra på återkoppling jämfört med andra organisationer! De följer upp och lägger ner tid på att hålla en dialog med oss. Det är ett ömsesidigt samarbete."

Våra företagssamarbeten

Tillsammans med våra partners skapar vi förändring att vara stolt över. Här hittar du alla företag som är med och arbetar för en rättvis och medmänsklig värld. Tack för att ni är med oss!

Har du några frågor?

Vår företagspolicy

IM förespråkar höga etiska, sociala och miljömässiga standarder. Vi förväntar oss att våra partners visar samma engagemang för dessa frågor som vi gör. Här kan du läsa hela vår partnerpolicy och om hur vi tillsammans kan skapa en rättvis och medmänsklig värld.

Så här arbetar vi

Tillsammans med gräsrotsorganisationer och lokala partners arbetar vi för att människor, främst kvinnor och ungdomar, ska kunna ta sig ur fattigdom.

IM har 90-konto. Det innebär att Svensk insamlingskontroll regelbundet granskar vår ekonomi och redovisning. IM är också medlem i Giva Sverige (tidigare FRII), Frivilligorganisationernas Insamlingsråd, som arbetar för etisk och professionell insamling.