Vi ringer just nu livsviktiga samtal till våra månadsgivare

Har vi ringt dig?

7 okt, 2020 | Okategoriserat
För tillfället är det många som har det tufft i världen och står inför svåra utmaningar. Vi ringer därför just nu livsviktiga samtal till våra månadsgivare. Vi vill tacka er både för att ni tar er tid att prata med oss och för ert fortsätta stöd. Din gåva gör det möjligt för oss att hjälpa de redan utsatta grupperna som drabbas allra hårdast av coronakrisen.

Coronapandemin har ökat klyftorna i samhället som fanns redan innan den bröt ut. Fattigdom ökar och som en följd även barnäktenskap. Vi vet att ökade behov som detta också kräver ökade insatser.

Samtidigt vet vi att det tyvärr blir allt vanligare med nyheter om telefonbedrägeri – till exempel om äldre som blivit utnyttjade och lurade att uppge betalinformation. Just därför kan vi inte heller uppge vilka nummer vi ringer ifrån.

Vill ni kontakta oss gör ni det på 046-32 99 30 eller info@imsweden.org.

Är du inte redan månadsgivare men vill bidra till att motarbeta de ökade klyftorna i världen? Tack vare våra månadsgivare kan vi bland annat arbeta för att förebygga barnäktenskap genom utbildning, kampanjer och påverkansarbete i länder som Malawi, Zambia, Zimbabwe och Nepal. Läs mer om hur du kan bli månadsgivare.