IM-info (digitalt) för nya (och gamla) volontärer

Under en timme ger IMs föreningsutvecklare en kortfattad bakgrund till IM: Hur IM grundades, vad IM arbetar med, i vilka länder IM finns, hur IM arbetar, hur IM finansieras och hur IM är organiserat.

Vi hoppas placera dig i ett större sammanhang och visa hur du i ditt uppdrag är en del av en organisation som i 85 år arbetat för en jämlik och medmänsklig värld.

Som volontär (och förtroendevald) är du en representant för IM och det är positivt att ha kunskap om IM för att kunna svara på frågor under ditt uppdrag.

Målgrupp för IM-infomötet:

  • Volontärer från IMs alla lokalföreningar och verksamheter över hela Sverige
  • Inbjudan vänder sig till både dig som är relativt ny volontär och dig som varit med under kortare eller längre tid, men som ännu inte deltagit i introduktionsmöte om IM på din ort.
  • Även du som varit med under flera år och kanske tidigare deltagit på ett lokalt introduktionsmöte eller redan vet mycket om IMs arbete är varmt välkommen att delta för att fräscha upp dina kunskaper.

Alla som vill kan delta – ingen begränsning i antal personer!

IM-infon är ett komplement till den info nya volontärer får lokalt via sina lokalföreningar och den obligatoriska e-kursen https://www.imsweden.org/vad-du-kan-gora/utbilda-dig/volontarintroduktion/

Praktisk information:

Tid: Tisdag 18 april 18-19

Plats: Digitalt. Vi kommer att använda Teams som mötesplattform. Länk till mötet kommer när anmälningstiden gått ut.

Anmälan och frågor: Vi behöver din anmälan senast den 16 april. Gör din anmälan till anna.ljunggren@imsweden.org

 

Varmt välkommen!

 

apr
18
18 apr, 2023 18:00 - 19:00
Digitalt via Teams