Engagera dig i IMs lokala styrelser 2024

Vill du vara med och utveckla IM:s lokala verksamheter?

IM:s tolv lokalföreningar utför lokalt arbete i en global organisation. IM arbetar med social och ekonomisk rättvisa samt klimaträttvisa.

Inför våren söker vi dig som vill vara med och utveckla våra föreningar genom att kandidera till en av de lokala styrelserna. Vi söker dig som är intresserad av samordning, information, ekonomi, relationer och ledarskap. Du kommer att leda det lokala arbetet tillsammans med personer som varit med ett eller flera år.

Är du intresserad eller känner du någon du tror skulle passa?

Hör av dig så berättar vi vad det innebär att vara styrelseledamot, ordförande, revisor eller valberedare i en av IM:s lokalföreningar. Kontakta IM:s föreningsutvecklare Anna Ljunggren anna.ljunggren@imsweden.org, 031-381 27 21, så ser hon till att du får kontakt med valberedningen för den lokalförening som du tillhör. IM:s lokala årsmöten hålls i huvudsak under februari 2024, så hör av dig så fort du kan eller senast under första halvan av januari!

IM har tolv lokalföreningar, med huvudverksamhet på respektive huvudort: Falkenberg, Göteborg, Jönköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Nyköping, Stockholm, Umeå, Växjö och Örebro.